Solfilm til bil

Solfilm på vinduerne, blokerer op mod 99 procent af solens UV-stråler,
så du er beskyttet, når du kører.

Solfilm beskytter huden

Samtidig hindrer solfilmen bilens interiør i at falme eller sprække. Solfilmen forlænger levetiden for din bil og sikrer en bedre brugtvognspris, den dag du vil sælge den.

Større køreglæde og sikkerhed med solfilm

Med solfilm på bilens ruder undgår du også at komme ind i en brandvarm bil. Solfilm reducerer varmen med op til 80 procent – alt efter hvilken solfilm du vælger. Med solfilm vil både passagerer, børn og husdyr sidde tilfredse på bagsædet og nyde den varmereduktion og skyggeeffekt, solfilmen giver.

Med solfilm på vinduet bliver dine øjne ikke generet af sollys, og solfilmen blokerer også for stærkt lys fra modkørende biler, så du undgår at blive blændet.

Og skulle uheldet være ude, vil solfilmen som oftest holde på glasset, så fører og passagerer ikke såres af glasskår.

Se et udvalg af vores cases med solfilm

Fordele ved solfilm

Solfilm og biler går godt i spænd. Ud over at give din bil et lækkert og eksklusivt look, øger det også både køreglæde og sikkerhed. Du kan vælge mellem solfilm med flere forskellige farvetoner, og selv med en relativ mørk toning, er der perfekt udsyn inde fra bilen.

Tonede ruder med solfilm giver dig en lang række fordele, blandt andet:

Øget privatliv med solfilm

Med en tonet solfilm undgår du indkig i din bil, og det gør det også vanskeligere for forbipasserende at få øje på ting, der eventuelt er efterladt i bilen. Dermed virker solfilm også præventivt i forhold til eventuelt indbrud i bilen, da fristelserne er svære at få øje på.

Og så er det ikke til at komme uden om, at tonede ruder giver bilen et særligt eksklusivt og stilrent udseende, der fremmer det totale indtryk af bilens look. 

Bedre køreøkonomi med solfilm

At køre med airconditionanlægget tændt sluger brændstof. Ved at blokere solens stråler med en solfilm, bliver kabinen køligere. Det giver dig mulighed for at skære ned på forbruget af aircondition og dermed få flere kilometer ud af brændstoffet.

Verdens mest anvendte solfilm

Hos Adinmotion er vi 3M-certificerede og anvender udelukkende solfilm fra 3M, der er den mest anerkendte solfilm på markedet. Det betyder, at vores kunder altid er sikret et optimalt resultat.

Vi lægger stor vægt på alene at anvende kvalitetsprodukter og giver derfor helt op til 15 års garanti på både solfilm og montering.