Bilreklamer

Hvis dit budskab skal ud – så lad os pakke det ind

Eksponering og synlighed

Med en bilreklame fra Adinmotion kan du bruge din bil til at reklamere for dit firma – uanset om du ønsker et diskret logo eller vil have hele bilen pakket ind i dit budskab.

Bilreklame styrker din forretning

At lade din bil reklamere for dig og dit firma er vigtigt af mange grunde. Det giver din virksomhed et professionelt udtryk, og det er samtidig en billig form for reklame.

Tænk på, hvor mange biler, der kører rundt på vejene hver dag. Lige så mange mennesker ser dit logo, og hvad dit firma tilbyder. Det styrker dit firmas brand og viser hver eneste dag, hvad dit firma kan og står for. 

En reklame på hjul giver meget tilbage til dit firma og sparer mange annoncekroner. Du tiltrækker flere kunder, når de måske på daglig basis ser din firmabil og dit logo.

Ud over det grafiske udtryk sender selve kvaliteten af reklameindpakningen et signal om, hvad dit firmas værdier er. Derfor tilbyder Adinmotion kun det bedste, og vi tilbyder op til syv års garanti på holdbarheden.

Bilreklame på en arbejdsdag

Ønsker du en mindre dekoration på din bil, klarer vi det, mens du venter. Større opgaver tager lidt længere tid, men afleverer du din bil fra morgenstunden, kan du som regel hente den dagen efter inden klokken 16.

Kontakt os for yderligere info på 42 67 57 79 eller ip@adinmotion.dk og få rådgivning om bilreklamer. 

Kvalitetsløsninger til logo og tekst

Hos Adinmotion anvender vil alene højkvalitetsløsninger til at printe og laminere logo, tekster og fotos, og du er derfor sikret et professionelt udtryk.

Der kan være billigere løsninger på markedet, men det er vigtigt at huske, at nogle folier ødelægger lakken, når de fjernes igen.

Vores kvalitetsfolier kan fjernes uden at afsætte mærker, hvad der har betydning, når du ønsker at videresælge din bil – eller måske blot vil have en ny reklame på din bil.

Fordele ved bilreklamer

Et rullende visitkort