Bilindpakning

En bilindpakning giver nyt liv til din bil,
hvad enten du ønsker en ny farve på privat- eller firmabilen.

Indpakningen der passer i mindste detalje

Vi har alle bilmærker og modeller i vores designsystem. Og vi pakker ind i ét stykke folie, så der ikke er samlinger eller overlap.

Folieindpakning får bilen til at se ny ud igen

Har du købt en god brugt bil, hvor du ikke er så glad for farven, kan en indpakning være løsningen.

Bilindpakning kan også være løsningen, hvis du ønsker at følge moden. Hos Adinmotion har vi mange flotte folier at vælge imellem. Både matte og metalliske folier. Hos os får din bil lige det udtryk, du ønsker dig.

En bilindpakning er stort set ikke til at skelne fra en lakering, og er nem at vedligeholde. Folien tåler vask og skal hverken pudses eller poleres.

Vi giver op til syv års garanti på bilindpakning, og vi beholder som regel kun din bil i et par dage, når du ønsker den pakket ind i en ny folie.

Du skal blot aflevere den nyvasket og uden voks, så sørger vi for, du har en “ny” bil, når du henter den igen.

God økonomi i bilindpakning

Vælger du at få din bil indpakket, får du ikke blot en ny og frisk farve, folien beskytter også lakken på din bil. Det betyder, at du ofte opnår en merpris, når du skal sælge din bil, fordi lakken fremstår som ny.

Vi anvender kun kvalitetsfolier og med vort store udvalg i farver og glans er mulighederne næsten uendelige. Hos Adinmotion finder du altid en farve eller nuance – mat eller blank – som passer til dine behov.

Kontakt os på 42 67 57 79 eller på ip@adinmotion.dk for tilbud og yderligere information om din næste bilindpakning.