Skilte og ­storformat tryk

Hos adinmotion står vi klar til at hjælpe dig med at lave en skilteløsning,
der giver dine kunder et godt førstehåndsindtryk.

Din virksomheds ansigt udadtil

Dit facadeskilt er det første, dine kunder ser, når de besøger din forretning. Derfor er det vigtigt, at du vælger en skilteløsning, der både er opsigtsvækkende og genkendelig.

Skal jeres budskab ud? Facadeskilte

Alt afhængig af, hvad dit behov er, kan der skrues op og ned for de tekniske specifikationer. Du kan vælge alt fra standard-facadeskilte til udfræsede elementer med LED-lys.

Og hvis du ønsker en løsning, der kombinerer forskellige materialer og formater, så vil vi gerne nytænke sammen med dig.

Dit nye facadeskilt kan for eksempel være:

Et udvalg af skilteløsninger, vi har lavet

Udhængsskilte

Et udhængsskilt er en stilfuld og klassisk måde at gøre opmærksom på din virksomheds beliggenhed.

Vi tilbyder alle typer af udhængsskilte. Du kan vælge mellem forskellige materialer og formater — fra plexiglas i 2D til aluminium i 3D. Og hvis du vil score nogle ekstra stilpoint, så tilbyder vi også udhængsskilte med LED-lys.

Storformat print

Storformat print bruges ofte til at lave facadeskilte. Men det er lige så effektivt, når det bruges til at gøre opmærksom på et kommende udsalg, eller som en del af en større kampagne.

Dit logo eller budskab printes på vores state-of-the-art maskiner i lige præcis den tykkelse, og med de farver, som du ønsker. Det færdige resultat monteres på din virksomheds facade, således at det ‘svæver’ nogle få centimeter fra væggen. Det giver en fed effekt!

Tænk gerne store tanker. Uanset, hvad du har brug for, så hjælper vi dig med at føre din idé ud i livet.

Udfræsede bogstaver

Leder du efter et facadeskilt, der virker let og luftigt, men som samtidigt er tydeligt? Så bør du vælge udfræsede bogstaver og logo-elementer. Det giver et stilfuldt udtryk, og kan kombineres med forskellige typer af belysning. Hvis din virksomhed ligger i en kommune med strikse retningslinjer for skiltning, er udfræsede skilte desuden en god måde at omgå det på.

Du kan vælge fra en bred vifte af materialer — fra aluminium til plexiglas.

Lysskilte

Med et lysskilt viser du vej i mørket. Det lyder ikke kun poetisk; det er også hamrendes smart. Vores vedligeholdelsesfrie løsninger sikrer, at dit nye lysskilt kan være tændt døgnet rundt.

Du kan kombinere vores kraftige LED-belysning med alle typer af skilte og på tværs af materialevalg. Du kan eksempelvis få dit logo udfræset og monteret med indbygget belysning. Det giver ikke kun større synlighed, når det er mørkt, men faktisk også i dagslys.

Højstangsflag

Højstang flag

Højstang flag Perfekt til events, eller hvis du har flagstang foran virksomheden. Vi printer naturligvis virksomhedens logo på flaget i høj kvalitet. Kontakt os

Se Produkt
udskaaret-tekst-selvklæbende

Udskåret tekst

Udskåret tekst Perfekt til vinduer og andet facade.   Oplagt til butik, detail, supermarked mm. Giver et ekslusivt og stilrent udtryk. Kontakt os Sådan

Se Produkt
Selvklæbende klistermærker

Selvklæbende klistermærker

Selvklæbende klistermærker Perfekt til vinduer og andet facade.   Oplagt til butik, detail, supermarked mm. Kontakt os Sådan bestiller Filer Sådan bestiller Kontakt os

Se Produkt
mesh-banner-med-logo-med-print-thumbnail-adinmotion

Mesh banner

Mesh banner MESH banner minder om PVC banner, men har små huller således, at vinden nemt kan gå igennem og dermed mindsker presset på

Se Produkt
Roll-up-banner-med-print

Roll-up banner

Roll up banner inkl. print 85 x 200 cm • System udført i sølv-eloxeret aluminium med klassisk udseende • 2 fleksible fødder • Leveres

Se Produkt

Pyloneskilte

Brug pyloner til at skabe opmærksomhed! Uanset om du vil have en enkeltsidet eller dobbeltsidet pylon, så hjælper vi dig med at stjæle (by)billedet.

Ligger din virksomhed i et industrikvarter, er det vigtigt, at din pylon træder tydeligt frem blandt mængden, så dine kunder ikke kører for langt. Og vil du også hjælpe dine kunder med at finde vej på grunden? Så brug en række mindre pyloner til at guide dem rundt!

Hos adinmotion tilbyder vi pyloner i holdbare materialer, som er modstandsdygtige over for vejr og vind. Du bestemmer selv størrelse og design, og om det skal være med eller uden belysning.

Messeudstyr

Stor eller lille… Farverig eller sort/hvid… Din virksomheds messestand kan have alverdens afskygninger. Men én ting, den ikke må være, er anonym!

Hos adinmotion er vi mestre i at skabe synlighed – både i bybilledet og inden døre. Og hvis du synes, at din virksomheds messestand trænger til en make-over, så agerer vi gerne sparringspartner. Fortæl os blot om din vision; så sørger vi for at gøre den til virkelighed.

Vi er leveringsdygtige i alle typer af messeudstyr. Og vi kommer naturligvis gerne med en samlet løsning, hvor bannere, roll-ups og tryksager mm. sammentænkes, så alt går op i en højere enhed.

Bannere

Vi tilbyder også bannere til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem klassiske stofbannere, roll-ups, presenningsbannere og stilladsbannere. Fortæl os, hvor banneret skal bruges henne; så kommer vi gerne med gode råd om materialevalg og montering.

Tryksager

Visitkort, brochurer, flyers, kataloger, plakater. Vi laver alle typer af tryksager. Fra design til færdig tryksag. Du kan bestille i forskellige papirtyper, med og uden kachering og foliepræg, og i formstabile materialer. Vi har et teknisk know-how, der gør, at vi kan hjælpe med alle typer af opgaver.