3D facader & bilindpakning

3D er fantastisk, når du ønsker ekstra opmærksomhed og vil visualisere dit budskab. 3D skaber dybde og liv på både facade, varebiler og lastbiler.

Indpakning af biler

Vi pakker bilen ind i ét stykke folie, så det ligner en lakering, og så vi undgår risikoen for skæreridser og andet.

3D på biler

3D effekter på lastbiler og trailer er mere og mere brugt. Det skaber synlighed, at give beskueren et billede på, hvad der køres med i en lukket trailer eller i lastbilen.

Messestand i 3D

Få et 3D print af din messestand inden du igangsætter arbejdet. Det skaber en ekstrem god visualisering, således alle deltagere omkring messen er godt klædt på. Både til at opstille og også udnytte hver eneste m2 af messestanden.

3D bannere

Vi tilbyder også 3D bannere til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem klassiske stofbannere, presenningsbannere og stilladsbannere. Fortæl os, hvor banneret skal bruges henne; så kommer vi gerne med gode råd om materialevalg og montering.

Storformat print

Storformat print med 3D giver en stor opmærksomhedsværdi. 3D bannere bruges meget i forbindelse med ombygninger, således man kan se det færdige resultat af bygeningen og giver samtidig synlighed for den butik der gemt bagved stillads.

Som du ser i filmen ovenover, har adinmotion udarbejdet 3D facader til Rosengårdcentret. Her viser vi de restaurenter, der kunne værre i de lokaler, der er under ombygning.